Betting utan svensk licens

Betting utan svensk licens erbjuder en spelupplevelse med många fördelar – exempelvis fler bonusar, högre odds och färre restriktioner. I denna guide informerar vi om allt du behöver veta om spelbolag utan svensk licens. Specifikt går vi bland annat in på regler gällande vinstskatt, tillgängliga betalningsmetoder och hur du kommer igång med att spela.

Dessutom jämför vi och listar bettingsidor utan svensk licens, handplockade av experter, så du enkelt kan hitta en trygg spelmiljö.

Lista med bettingsidor utan svensk licens för 2024

I denna lista väljer och vrakar du snabbt bland respekterade och säkra bettingsidor utan svensk licens för 2024.

#TopplistaBeskrivningBesök
1.Bäst betting utan svensk licensAlla bästa bettingsidor utan svensk licensBesök här
2.Nya spelbolag utan svensk licensSenaste spelbolagen som saknar svensk licensBesök här
3.Säker betting utan SpelpausTrygga bettingsidor utan SpelpausBesök här
4.Pay N Play betting utan svensk licensProva betting med Pay N PlayBesök här
5.Skattefria bettingsidorSpela på skattefria bettingsajterBesök här
6.Licensfria spelbolag med bonusarTa del av bonusar, kampanjer och tävlingarBesök här
7.Bettingsidor med EU-licensLista med bettingsidor från EUBesök här
8.Betting i mobilenBettingsidor med stöd för mobila enheterBesök här

Information om spelbolag utan svensk licens

Beskrivning:Spelbolag utan svensk licens
Antal bettingsidor utan svensk licens:Fler än 40
Skattefria spelbolag utan svensk licens:Inom EU/EES (Europeiska ekonomiska samarbetsområdet)
Bonusvärde:Mer än €5,000
Internationella alternativ till Spelpaus:GamStop, Gamban, GambleAware, BetBlocker
Licenser: MGA, EMTA, Curaçao Gaming Control Board, UK Gambling Commission

Jämför: Topp 10 bästa bettingsidor utan svensk licens

RankBettingsidaBonusOmsättningskravSporterLicens
1.ProntoBet10% cashback0x45 stCuraçao
2.SupaCasi100% upp till €2005x40 stCuraçao
3.Lala.betFree bet upp till €5040x45 stCuraçao
4.betglobal100% upp till €200012x37 stCuraçao
5.Instant Sports10% cashback0x48 stCuraçao
6.Lucky BlockCombi boost0x48 stIsland of Anjouan
7.Mega DiceFree bet0x33 stCuraçao
8.Scarabet100% upp till €1005x37 stMGA
9.Betpanda10% cashback0x48Costa Rica
10.Red DiceCombo boost0x48Curaçao

Vi undersöker marknaden för betting utan svensk licens

Betting utan svensk licens

Vi undersöker marknaden för betting utan svensk licens och sammanställer allt du behöver veta i denna guide. Detta gör vi eftersom vi vet av erfarenhet hur förvirrande det kan vara att börja med betting, särskilt på den globala marknaden.

För det första får du här lära dig om betalningsmetoder hos spelbolag utan svensk licens och var de skaffar sina spellicenser. Vidare går vi igenom hur dessa speloperatörer skyddar sig från intrång och hackerattacker och skapar en säker spelmiljö. Förutom detta tar vi också upp vilka typer av bonusar och kampanjer du kan förvänta dig när du spelar på bettingsidor utan licens i Sverige.

Sist, men inte minst, kikar vi också på hur ansvarsfullt spelande går till vid betting utan svensk licens. Eftersom reglerna skiljer sig från Sverige är exempelvis medlemskap på spelbolag trots Spelpaus möjligt. Det medför dock vissa risker, vilket är anledningen till att det inte är rekommenderat.

Expertis inom spelbolag utan svensk licens

Vårt team består av kunniga personer som har varit verksamma i spelbranschen sedan många år tillbaka. På senare tid har de specialiserat sig inom spelbolag utan svensk licens. Genom att följa nyheter, testa bettingsidor och analysera trender har de samlat på sig värdefulla insikter som vi nu delar med våra läsare.

För oss är informerade val A och O när det kommer till betting utan svensk licens. Ju mer du förbereder dig, desto bättre blir förutsättningarna att få en spelupplevelse man är nöjd med.

Kriterier för våra bedömningar

När vi besöker och granskar bettingsidor utan svensk licens utgår vi från några väl utstuderade kriterier. Med det här tillvägagångssättet försäkrar vi oss om att de spelbolag utan svensk licens som vi väljer ut är seriösa och kontrollerade av erkända spelmyndigheter.

Våra kriterier:

  • Licensiering utanför Sverige: Licensiering är ett krav vi aldrig gör avkall på. Om ett spelbolag saknar svensk licens, måste det åtminstone vara licensierat av en annan spelmyndighet. Länder vi tittar på för licenser utomlands är till exempel Curacao, Malta, Estland och Cypern.
  • Betalningsmetoder och transaktionstider: Tillgängliga betalningsmetoder är också något vi tar hänsyn till. Dels är det önskvärt att det finns fler olika slags metoder att välja mellan. Men också att det går snabbt att göra insättningar samt uttag. 
  • Bonusar med realistiska villkor: Ett stort plus med betting utan svensk licens är att det finns en uppsjö av bonusar. Extra intressant blir det om bonusens angivna villkor är realistiska och går att uppfylla.
  • Hantering av problemspelande: Sverige är något av världens epicentrum när det kommer till ansvarsfullt spelande. Däremot är det inte lika självklart att spelbolag utan svensk licens tar sådant på allvar. Därför är detta något av det första vi undersöker när vi granskar den internationella marknaden. 
  • Spelutbud och odds: I grund och botten handlar din spelupplevelse mycket om vilka slags sporter du kan spela på. Så för oss är ett brett sortiment med många marknader och attraktiva odds en självklarhet.
  • Rykte bland spelare: Det sista kriteriet är rykte, alltså vad som sägs om bettingsidor utan svensk licens. Är kritiken övervägande positiv eller negativ? Enligt oss är det ett sundhetstecken om det är svårt att hitta negativa omdömen om ett spelbolag, då det tyder på att spelare är nöjda.

Gå till vår sida om utländska bettingsidor för ytterligare kriterier samt tips på hur du hittar en sida som passar dig.


Förklaring av betting utan svensk licens

Betting utan svensk licens innebär att du spelar på spelbolag som inte är licensierade av den svenska myndigheten Spelinspektionen. Eftersom spelbolagen inte har licens hos Spelinspektionen betyder det i sin tur att de inte följer det regelverk som gäller på den svenska spelmarknaden.

Istället är det andra spelmyndigheter som bestämmer vilka regler och riktlinjer som ska efterföljas. Därför kommer du att märka att mycket ser annorlunda ut vad gäller bonusar, spelgränser, språk, betalningsalternativ och andra områden.

Denna unika spelupplevelse är också anledningen till varför många svenskar söker sig till bettingsidor utan svensk licens. Samtidigt bör du veta att det även förekommer vissa nackdelar, vilket vi går igenom senare i den här guiden.

Är det lagligt med betting utan svensk licens?

I dagsläget finns det ingen svensk lag som hindrar svenska spelare från att bli medlem och spela på spelbolag som saknar svensk licens. Än så länge är det alltså fortfarande lagligt med betting utan svensk licens. 

Däremot går den trygghet som spelare är vana vid i Sverige förlorad. Vad vi menar med det är att om du skulle få problem med en bettingsajt utanför Sverige så är inte svenska institutioner eller myndigheter skyldiga att bistå med hjälp. 

Istället ansvarar du själv för att kontrollera att spelsajten du väljer erbjuder en säker och trygg spelmiljö.

Då behöver du inte betala skatt

Huruvida du är skattepliktig eller inte beror på ett gäng olika faktorer. Den viktigaste faktorn är i vilket land licensen är utfärdad. En licens utanför EU innebär alltid 30 % skatt på dina vinster. Man kan då tro att en licens inom EU skulle räcka för att slippa betala skatt, men riktigt så enkelt är det inte. För det är så att det spelbolag utan svensk licens som du spelar på dessutom måste uppfylla följande krav för att vara skattefritt:

  1. Inte rikta sig till spelmarknaden i Sverige.
  2. Inte erbjuda betalningar i den svenska valutan.
  3. Bonusar får inte vara i svenska kronor.
  4. Kundservice ska inte tala svenska.
  5. Ingen information ska vara tillgänglig på svenska.

De bettingsidor utan svensk licens som bryter mot någon av ovanstående punkter är med andra ord inte skattefria. Vinster på dessa sajter ska deklareras och hur det fungerar kan du läsa mer om på Skatteverket.se

Undvik oseriösa bettingsidor utan licens

När du utforskar möjligheterna med betting utan svensk licens bör du ha i bakhuvudet att det också finns en del faror att se upp för. Den vanligaste faran är oseriösa aktörer som inte regleras av någon spelmyndighet. Eftersom det inte är någon myndigheter som övervakar hur de agerar kan de komma undan med lite vad som helst. Så för att undvika att råka ut för en sådan aktör ska du alltid försäkra dig om att bettingbolaget i fråga har en godkänd licens från en pålitlig licensgivare.


Steg-för-steg: Börja med betting utan svensk licens

Trots att BankID inte fungerar på spelbolag utan licens i Sverige är det ändå lätt att bli medlem och börja spela. Följer du våra steg här nere är du igång på ett fåtal minuter. 

  1. Välj ett alternativ i listan: Till att börja med ska du hitta ett passande spelbolag utan svensk licens. Till din hjälp har du listan högt upp på den här sidan. 
  2. Bli medlem: I det andra steget är det dags att besöka det alternativ du fastnar för och sedan skapa ett konto. Oftast är det inte många fält att fylla i, så det brukar inte ta mer än någon minut att bli klar. 
  3. Gör en insättning: Efter att du har registrerat ett konto är du redo för din första insättning. Ibland går det att aktivera en bonus i samband med detta, så var uppmärksam på om något erbjudande dyker upp. 
  4. Färdig: Har du följt alla steg borde du vid det här laget vara redo att starta din resa med betting utan svensk licens!

Betalningsalternativ hos bettingsidor utan svensk licens

Som svensk spelare hos spelsidor utan svensk licens har du tillgång till en mängd olika betalningsalternativ. Ditt val av insättningsmetod beror på vad du är mest bekväm med. Vissa spelare föredrar traditionella betalningssätt som kredit- och debetkort (Visa och Mastercard), medan andra väljer moderna alternativ som Bitcoin och andra digitala valutor.

I vår tabell ger vi dig en beskrivning av typiska betalningsmetoder:

Direkt banköverföringMed den här metoden gör du insättningar direkt från din bank till bettingsidor utan svensk licens. Tyvärr är inte Trustly eller Zimpler längre tillgängliga för svenskar. Men lyckligtvis finns andra liknande alternativ, bland annat Sofort och Interac e-transfer.
KortbetalningI princip samtliga spelbolag utan licens i Sverige erbjuder betalningar med kortbetalning. På den fronten är det Visa och Mastercard som dominerar, ibland är det dock också möjligt med transaktioner med Maestro, American Express och Diners Club.
E-plånböckerE-plånböcker låter dig göra säkra insättningar och uttag utan att du behöver lämna ifrån dig bankkontonummer eller dylikt. Några av marknadens populäraste e-plånböcker är Skrill, Neteller, Jeton samt MuchBetter. 
KryptovalutaMånga spelare gillar att använda kryptovaluta när de spelar. Fördelen med krypto är att man inte behöver blanda in vanliga banker på samma sätt. Därtill är det hög sekretess och säkerhet när man betalar med Bitcoin, Litecoin, Ethereum med flera. 
Förbetalda kort och värdekoderFörbetalda kort och värdekoder är utmärkta alternativ för den som inte vill lämna ut personliga eller känsliga uppgifter. Bland dessa är Paysafecard, Neosurf och Flexepin några exempel som du vanligtvis hittar på spelsidor utan svensk licens.

Tänk på att uttagstiderna varierar beroende på vilken betalningsmetod du använder dig av. Snabbaste sättet är kryptovaluta som tar från 30 minuter upp till 24 timmar. Väljer du någon e-plånbok är uttagstiden från några timmar upp till ett dygn, detsamma gäller förbetalda kort. De långsammaste metoderna är kortbetalning och banköverföring som tar mellan 2 till 5 arbetsdagar.


Fördelar med bettingsidor utan svensk licens

Att svenskar söker sig till bettingsidor utan svensk licens har varit en pågående trend i flera år. Men vad är det som ligger bakom detta? Svaret är att det finns flera fördelar jämfört med den reglerade spelmarknaden i Sverige. I denna sektion går vi igenom vilka dessa fördelar är.

  • Inte lika reglerad spelmiljö: Spelbolag utan svensk licens erbjuder en spelmiljö som inte är lika reglerad som den i Sverige. Detta är uppskattat av de som exempelvis vill kunna göra stora insättningar och placera bets obehindrat. 
  • Bonusarna är fler och större: I Sverige får licenshavare bara dela ut en bonus per spelare. Denna regel gäller inte utanför Sverige där det är vanligt med regelbundna bonusar och olika erbjudanden.
  • Bredare urval av betalningsmetoder: Ännu en fördel är att det går att välja bland fler betalningsmetoder. Särskilt kryptovaluta såsom Bitcoin och Ethereum är efterfrågat av spelsugna svenskar. 
  • Går att spela trots Spelpaus: Har du gått med i Spelpaus av misstag kan du fortfarande spela på dina favoritsporter om du söker dig till bettingsidor som saknar svensk licens.
  • Ibland bättre spelsortiment: Utan krav på att följa svenska lagar kan spelsidor utan svensk licens samarbeta med vilka leverantörer de vill. Detta öppnar upp för ett bredare utbud av marknader och spelmöjligheter.

Nackdelar med spelbolag utan svensk licens

Allt är självklart inte bättre på spelbolag utan svensk licens. Här nedan tar vi upp några vanligt förekommande nackdelar att vara medveten om.

  • Spelpaus-funktion saknas: Betting utan licens innebär att du inte kan stänga av dig med någon Spelpaus-funktion. En avstängning görs istället manuellt och det kan hända att du måste be kundtjänst om hjälp med det.
  • Ingen kundtjänst på svenska: En nackdel är att support inte kommer att prata svenska med dig. Information på svenska överhuvudtaget är inte tillgängligt.
  • Sämre villkor på bonusar och kampanjer:
  • Svårigheter att få hjälp vid tvister: Hamnar du i en tvist med en bettingsida som inte har licens hos Spelinspektionen kan du inte alltid räkna med stöd av konsumentverket eller andra svenska myndigheter.
  • Ansvarsfullt spelande inte lika självklart: En nackdel är det minskade fokuset på ansvarsfullt spelande jämfört med Sverige, vilket gör det svårare att använda förebyggande metoder mot spelberoende.
  • Vinster är inte alltid skattefria: Om du spelar på bettingsidor utan svensk licens som inte kvalificerar sig för att vara skattefria (mer om det här) ska du betala 30% skatt på alla dina vinster.

Betting utan Spelpaus 

Betting utan Spelpaus

Har du någon gång hört uttrycket ”betting utan Spelpaus” och undrar vad det är? Kort sagt syftar det på spelbolag utan svensk licens. Det är nämligen så att det endast är svenska spelbolag som är kopplade till det nationella avstängningssystemet Spelpaus.se.

Vad är Spelpaus och hur fungerar det?

Spelpaus är en tjänst i Sverige som gör det möjligt för spelare att stänga av sig själva från alla former av spel under bestämda perioder. Tjänsten infördes när den svenska spelmarknaden avreglerades och ett licenssystem etablerades. Den myndighet som ligger bakom och ansvarar för Spelpaus är Spelinspektionen.

När du stänger av dig har du följande alternativ att välja mellan:

  • 1 månad
  • 3 månader
  • 6 månader
  • Tills vidare (minst 12 månader)

Oavsett vilken period du bestämmer dig för så behöver du e-legitimation för att kunna godkänna och bekräfta avstängningen.

Alternativ till Spelpaus på spelbolag utan svensk licens

För spelare som vill stänga av sig på spelbolag i Sverige finns som sagt Spelpaus. Bettingsidor utan svensk licens har ingen exakt motsvarighet till Spelpaus. Så om du vill ta en paus eller stänga av dig helt behöver du använda dig av andra metoder. Det primära sättet är att manuellt spärra sig på den sajt man spelar på. 

Förutom att stänga av sig manuellt så finns det också verktyg vars syfte är att blockera åtkomst till spelsidor. Mer om detta förklarar vi i tabellen nedan.

GambanDu kan fortfarande stänga av dig själv på spelbolag utan Spelpaus tack vare tjänster som Gamban. Med Gamban blockerar du dig enkelt från all gambling utomlands. Tyvärr är tjänsten, till skillnad från Spelpaus.se, inte gratis.
GamStopEn avstängning via GamStop omfattar alla spelsajter som har licens i Storbritannien. Om du kombinerar GamStop med andra dylika verktyg har du goda möjligheter att spärra dig från all betting utan svensk licens.
BetBlockerDetta självavstängningsverktyg kostar inget att använda och du kan själv föreslå spelbolag som du tycker ska ingå i deras databas. 
Tillägg i webbläsareEn annan metod för att begränsa sig från att spela på odds är att installera särskilda tillägg i sin webbläsare. Nackdelen med tillägg är att det är du själv som lägger till och hanterar spelsidor utan svensk licens.

Hjälp med spelberoende

När man ägnar sig åt betting, vare sig det är med eller utan licens, är det viktigt att känna till att det kan leda till spelberoende om man inte är försiktig. Om spelandet skulle bli ohanterligt finns det organisationer som är experter på att hjälpa en att komma på rätt spår igen. Några av dessa organisationer är:

  • Stödlinjen: En stödlinje som erbjuder kostnadsfri rådgivning till personer i hela landet. Den som kontaktar Stödlinjen behöver inte avslöja sin identitet, och även anhöriga till personer med spelproblem kan få stöd.
  • Spelberoendegruppen: Detta är en riksorganisation som arbetar ideellt med att stödja personer som har någon form av spelproblem. Huvuddelen av deras arbete sker genom självhjälpsgrupper, men organisationen har även anställda som finns tillgängliga för att ge stöd vid behov. Kontakt till organisationen sker via telefon, SMS eller kontaktformulär.
  • Spelberoendes Riksförbund: En sammanslutning av föreningar över stora delar av Sverige där de anordnar möten. För de som inte har möjlighet att ta sig till ett fysiskt möte erbjuder de även möten online. 
  • 1177: Den här webbplatsen är för den som söker information om hälsa och behöver rekommendationer och vägledning för vård. 1177 kan också hjälpa personer som har problem med spelandet att söka rätt och relevant behandling.

Statistik: Svenskar och betting utan svensk licens

Sedan den nya spellagen trädde i kraft har det blivit allt vanligare att svenskar testar betting utan svensk licens. För att få bättre grepp om de bakomliggande orsakerna har vi granskat en rapport från Spelinspektionen som kartlägger svenskars spelvanor.

Andel svenskar som använder bettingsidor utan svensk licens

Enligt undersökningen har 6 procent av de tillfrågade avsiktligt använt spelbolag utan svensk licens någon gång under de senaste tre månaderna. Det motsvarar 73 personer av de 1 213 som deltog i undersökningen.

Undersökning: betting utan svensk licens

Skäl till att svenskar väljer dessa sidor

I rapporten undersökte Spelinspektionen även skälen till varför svenskar väljer bettingsidor utan svensk licens. Här under har vi sammanställt resultatet:

  1. Bonusar och kampanjer (39%)
  2. Odds och vinstmöjligheter (23%)
  3. Undgå avstängning på Spelpaus (25%)
  4. Vet inte vilka bolag som har svensk licens (10%)
  5. Annat (3%)

Siffrorna gäller för år 2023 och är baserade på 87 st svar.

Risker och ansvar

De medverkande i undersökningen fick också frågan:

”De senaste 12 månaderna, har du känt att du kanske har problem med ditt spelande?”

Så här löd svaren:

  • Nästan alltid (1%)
  • Ofta (1%)
  • Ibland (11%)
  • Aldrig (87%)

Antal svar: 1212.

En annan fråga som de medverkande fick svara på var:

”De senaste 12 månaderna, har någon kritiserat ditt spelande eller sagt att du har problem med spelandet, oavsett om du tyckt att det varit sant eller inte?”

  • Nästan alltid (0%)
  • Ofta (1%)
  • Ibland (7%)
  • Aldrig (92%)

Antal svar: 1213.

Populära länder för spellicenser

När vi talar om betting utan licens i Sverige så syftar vi inte på spelbolag som helt saknar licens. Tvärtom är licenserna i de flesta fall utfärdad av trovärdiga och erkända spelmyndigheter. Några av dessa myndigheter finns i länder som Malta, Curaçao, Estland, Storbritannien och Cypern.

Varje land med respektive licensgivare har sina egna unika regler och villkor för att utfärda licenser, vilket i sin tur påverkar spelupplevelsen. Till exempel är Malta, med sin myndighet Malta Gaming Authority, känd för att ställa strikta krav på de som ansöker om en spellicens. Detta är särskilt gynnsamt för spelare, eftersom det innebär en hög nivå av säkerhet.

Curaçao, å andra sidan, har en något mer liberal syn på betting och det är därför lättare för spelbolag utan svensk licens att få en licens där. Dock finns en nackdel: eftersom Curaçao är beläget utanför Europa, innebär det att vinster inte är skattefria för spelare i Sverige.

En gemensam nämnare för alla dessa licensgivare är dock att de är seriösa och har lång historia av att utfärda spellicenser.


Tips innan du spelar på odds utan svensk licens

Även om mycket handlar om tur, så är det faktiskt en hel del skicklighet inblandat i betting. Vi har därför samlat några tips som kan hjälpa dig att bli duktigare på betting och därmed öka dina vinstchanser.

  1. Gör din research: Vill du öka dina chanser att nå framgångar med betting utan svensk licens behöver du göra din research. Det är mycket du kan kolla upp innan du placerar ett spel. Är laget du vill spela på i en svacka, eller är deras form toppad? Kanske saknas en stjärnspelare? Detta är bara några av de variabler som kan tänkas påverka ett utfall.
  2. Bestäm en budget: Långt ifrån alla vinner på att spela på odds. De flesta har heller inte råd med det. Gör av den orsaken upp en spelbudget och se till att aldrig spela för pengar du inte har råd att göra dig av med.
  3. Jämför olika odds: Jämför olika bettingsidor utan svensk licens för att hitta marknadens bästa odds. På samma gång ska du komma ihåg att det inte alltid är det högsta oddset som är det bästa spelet. Dina vinstchanser går så klart i linje med hur realistiskt ett spel är.
  4. Variera ditt spel: Ett annat knep är att testa olika slags spel och marknader för att sprida dina risker. Det gamla uttrycket att inte “lägga alla ägg i samma korg” är således relevant även för betting utan svensk licens.
  5. Dra nytta av bonusar: Med en bonus kan du skapa dig en hyfsad spelrulle utan att nödvändigtvis slösa dina egna pengar. Samtidigt borde du vara vaksam på bonusens medföljande regler och villkor.
  6. Håll dig uppdaterad: Följ nyheter för de sporter eller evenemang du är intresserad av. Ibland kan något oväntat ske som påverkar hur och när du väljer att spela.
  7. Analysera din spelhistorik: Analysera och leta efter mönster eller saker som sticker ut i din spelhistorik. Med andra ord, dra lärdom av tidigare placerade spel, oavsett om utfallet blev vinst eller förlust. 
  8. Spela alltid ansvarsfullt: Det är absolut möjligt att vinna fina summor genom betting, men i grunden handlar det om att ha roligt. För att spelandet ska vara underhållande även på lång sikt är det viktigt att du spelar ansvarsfullt och medvetet.

Sammanfattning av betting utan svensk licens

På den här sidan har vi grottat ner oss i allt som rör betting utan svensk licens. Detta inkluderar allt från en lista över säkra spelbolag utan svensk licens och en genomgång av betalningsmetoder till en förklaring av vanliga spellicenser utanför Sverige. 

Här har vi också vägt fördelar mot nackdelar för att ge dig en snabb överblick av vad du kan förvänta dig när du spelar på odds utan svensk licens. Ytterligare något vi har valt att fokusera på är att dela med oss av tips som förhoppningsvis kan hjälpa dig att bli en framgångsrik bettare.

Avslutningsvis har vi även informerat om svenskars spelvanor samt vikten av ansvarsfullt spelande och hur spelberoende kan bli verklighet om man inte är eftertänksam. 

Vi har också en guide till utländska casino om det är mer din kopp te, snarare än sports betting.


Vanliga frågor och svar om betting utan svensk licens

Är betting utan svensk licens lagligt för svenskar?

Ja, betting utan svensk licens är lagligt för svenskar än idag. Trots detta är det viktigt att du väljer en seriös aktör som erbjuder en säker spelmiljö.

Går det att spela med bonusar på bettingsidor utan licens i Sverige?

Det går absolut. Specifikt på bettingsidor utan licens i Sverige kan du åtnjuta många typer av bonusar. Till exempel är det vanligt med välkomstbonusar, cashback så väl som återkommande erbjudanden.

Är spelbolag utan svensk licens trygga?

Ja, så länge du väljer ett spelbolag med licens från en pålitlig spelmyndighet kan du känna dig säker. Kom däremot ihåg att du går miste om viss konsumentstöd som annars är självklart på spelbolag med den svenska licensen.

Vilka bettingsidor utan svensk licens är bäst?

Våra undersökningar visar att några av industrins bästa bettingsidor utan svensk licens är LofiBet och SupaCasi. Båda alternativen bjuder på en spelupplevelse som inkluderar många sportmarknader, förmånliga bonusar och höga odds.

Går det att spela på odds trots Spelpaus?

Jepp, på bettingsajter som saknar den svenska licensen är det möjligt att spela på odds trots Spelpaus. Det är dock inget vi rekommenderar då det säkert finns en god anledning till att du har stängt av dig från första början.

Vilka betalningsmetoder är tillgängliga?

Betting utanför Sverige innebär oftast att du har en uppsjö av betalningsmetoder att använda dig av. Exempelvis är kryptovaluta, kortbetalning och e-plånböcker några av metoderna som brukar vara tillgängliga. 

Fungerar Trustly eller Zimpler på spelbolag utan licens i Sverige?

Nej, varken Trustly eller Zimpler fungerar på spelbolag utan svensk licens. Däremot finns andra alternativ som låter dig göra smidiga insättningar och uttag. 

Kommer jag att kunna använda BankID vid betting utan svensk licens?

BankID används inte vid betting utan svensk licens. Istället är det det traditionella sättet med användarnamn och lösenord som gäller för att skapa konton. Vidare sker verifiering genom att skicka in kopior på någon ID-handling.