Kontakta oss

Vill du kontakta oss kan du skriva ett meddelande till e-postadressen i bilden här nere:

kontakta oss

E-post: utlandskabettingsidor(at)proton.me

Du är välkommen att höra av dig med eventuella funderingar eller frågor om vår webbplats så vi svarar så snabbt vi kan. Vi ser fram emot ditt meddelande!

Vi är öppna för feedback

Vi vill absolut förbättra utländskabettingsidor.com och vi har inget emot att ta hjälp av våra besökare. Därför är vi öppna all slags feedback du kan tänkas sitta på. Det kan handla om att du upptäcker slarviga stavfel eller uppgifter som är inaktuella, då är det bara att du hojtar till. Den konstruktiva kritik som skickas till oss suger vi åt oss likt en svamp och försöker göra något konkret av det.

Vad vi däremot inte kan hjälpa dig med är om du har råkat ut för något med ett enskilt spelbolag, då måste du vända dig till spelbolaget i fråga. Vi är en oberoende jämförelsesajt och arbetar därför helt självständigt. Det kommer aldrig att vara möjligt att spela några spel på utländskabettingsidor.com och så kommer det att förbli. Vi skapade den här sajten enbart eftersom vi vill informera om den globala spelindustrin på en grundläggande nivå.

Det kostar inget att läsa texterna vi publicerar på denna sajt och det är frivilligt att besöka oss. Eventuella länkar du som besökare väljer att klicka på ansvarar bara du för. Vi råder inte någon att spela på betting utan en svensk spellicens, det är således ditt eget val om du bestämmer dig för att göra det.