Om oss

Vad kul att du har hittat till utländskabettingsidor.com, på den här sidan berättar vi mer om oss själva, hur vi arbetar och vad målsättningen med denna hemsida är. Vi som har skapat den här hemsidan har varit aktiva i spelbranschen i många år och vill därför dela med oss av vår erfarenhet och kunskap.

Vi har spenderat många dagar och nätter på att granska den internationella spelindustrin och utländska bettingsidor. Det vi i slutändan hoppas på att erbjuda våra besökare är korrekt och uppdaterad information om betting utan svensk licens. Att spela på spelbolag som inte har licens inom Sverige sker alltid på eget initiativ och inget vi rekommenderar eller uppmanar till.

Det är gratis att ta del av det vi publicerar på denna hemsida och så kommer det alltid att vara. Syftet med det innehåll vi skriver är att informera våra läsare på ett sätt vi anser vara objektivt utan någon inblandning av tredje part (till exempel casinon eller bettingsajter).

Marknaden för utländska bettingsidor växer dramatiskt och allt fler svenskar dras till den. Därför har vi som mål att göra vårt bästa att rapportera om detta och hålla våra besökare uppdaterade kring nyheter, förändringar och annat som kan intressera den som hamnar på vår hemsida.

Arbetet vi utför

Det arbete vi utför handlar till stor del om att hjälpa besökare att lära sig mer om bettingsidor med licens från andra länder än Sverige. Tack vare vår bakgrund inom branschen vet vi hur saker och ting fungerar. Vad som utgör ett seriöst och pålitligt spelbolag och även det motsatta, det vill säga vad som kännetecknar oseriösa spelbolag.

Vår utgångspunkt är att tillhandahålla information som är enkel att ta till sig. Vi tycker det är grundläggande att ha ett hum om vad man ger sig in på om man beslutar sig för att prova spelmarknaden utanför Sverige.

Vi på utländskabettingsidor.com strävar efter att förse våra läsare med uppgifter och detaljer med så få felaktigheter som möjligt. Med det sagt vill vi vara tydliga med att det kan förekomma information som inte längre är aktuell. Samtidigt gör vi det vi kan för att hålla eventuella missar till ett minimum. Hittar du något som inte riktigt stämmer är du mer än välkommen att höra av dig till oss.

Varför utländska bettingsidor?

Varför vi har valt att engagera oss i att skriva om just utländska bettingsajter beror på fler saker. Den huvudsakliga anledningen är att vi såg ett behov av en heltäckande svensk guide för spelmarknaden utomlands. Många svenskar har som du säkert vet ända sedan licenssystemet infördes i Sverige börjat att utforska alternativ utan den svenska licensen. Problemet är att det kan vara något besvärligt att hitta rätt bland vimlet av spelsidor.

På grund av detta tog vi oss an uppgiften att vägleda och hjälpa svenskar att hitta det de söker. Du behöver således inte surfa omkring och inte veta vart du ska ta vägen, vi har gjort det tidskrävande jobbet åt dig. Efter allt arbete har vi knåpat ihop en lista med nätets crème de la crème när det kommer till utländska spelbolag. Så luta dig tillbaka, ta en minut för att jämföra och hitta något passande för bara dig.

Vår målsättning

Ambitionen med utländskabettingsidor.com är att tillgodose användbar information om utländska bettingbolag. En spelupplevelse blir enligt oss överlag mycket roligare och behagligare om man vet vad som väntar.

Vi vill också att du ska vara säker när du spelar och därför listar vi bara licensierade och seriösa spelbolag. Du kommer aldrig att hitta spelbolag som helt saknar licens eftersom det kan äventyra din säkerhet.

Ytterligare något vi värderar högt är att vara ansvarsfull när man spelar. Att satsa på odds är i första hand en hobby och man ska aldrig spela för pengar man inte har råd att mista. Vill du läsa vidare om ansvarsfullt spelande kan du besöka vår sida där vi berättar mer om hur du blir medveten om dina spelmönster.

Obunden hemsida

Utländskabettingsidor.com är en oberoende hemsida som informerar och jämför bettingsajter med licens utomlands. Inget av det vi publicerar styrs av någon speloperatör, utan det är vi själva som står bakom allt. Ingen annan än grundarna av denna sajt har något att säga till om vad som ska visas här.

Hör av dig till oss

Har du något du undrar över kan du skicka iväg ett meddelande till oss via e-post. Vi svarar alltid så fort vi bara kan, har vi mycket att göra kan svar dock dröja. Vi ser fram emot din feedback!